PůjčkaJinak | CZ


Pobočka:
Ostrava, 702 00
Praha, 110 00
Česká republika

INFOLINKA:
+420 773 637 667

www.exekuce-oddluzeni.cz
info@exekuce-oddluzeni.cz

Oddlužování fyzických osob nepodnikatelů

02.09.2013 07:00


Dokážeme pomoci i v nepříjemných životních situacích a pomůžeme klientům vypořádat se nejen s dluhy, ale i případnou exekucí.


Komplexní a individuální přístup.

Každý případ oddlužování řešíme individuálně a se zajištěním veškerých administrativních záležitostí a samozřejmě 100% diskrétností.


Exekuce

Pro mnohé představuje exekuce konečný a nevratný stav, ale pomocí našich služeb pomáháme našim klientům i v této situaci a zbavujeme je exekučních rozhodnutí i v případě, že už bylo vůči nim vydáno exekuční nařízení – Dokážeme například vydražit nemovitost v případě exekuce, dohodnout se s našimi klienty na splátkovém kalendáři a nemovitost vám zpětně přenechat. Zařídíme tak oddlužení našich klientů, aniž by přišli o svůj majetek.


Výmaz z registru

Zařídíme vám rychlejší vymazání z rejstříku dlužníků, které se jinak standardně protáhne až na několik měsíců. Nebankovní řešení – dokážeme zařídit i nebankovní řešení vašich dluhů vyjednáním úvěrů a půjček od jiných finančních institucí, případně soukromých subjektů v případě, že banky Vám odmítají pomoci.


 
V případě zájmu o více informací nám můžete napsat do poradny, nebo na info@pujckajinak.cz, kde je také možné si sjednat schůzku.